Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Pool4Pets heeft Passie voor dieren.

Onder de naam Pool4Pets heb ik van mijn passie voor dieren weer mijn beroep gemaakt. .

Op dit moment richt Pool4Pets zich vooral op het trimmen van katten en konijnen. Pool4Pets volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op kattentrimgebied en ervaringen met andere kattentrimmers en kattendeskundigen uit te wisselen. Onlangs heeft Pool4Pets de opleidingen "Niet-invasief katvriendelijk trimmen" en "kattengenetica" gevolgd. Daarnaast is Pool4Pets aangesloten bij de "National Cat Groomers Association"; ook via deze wereldwijde organisatie blijft Pool4Pets op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen. (Waarvan natuurlijk alleen die ontwikkelingen/technieken worden gevolgd die niet strijdig zijn met het katvriendelijk trimmen!)

Sinds een paar jaar ben ik daarnaast nog lid van het "Kennisnetwerk Zoönosen Midden-Nederland", dat netwerk richt zich op de ziekten die overdraagbaar zijn van dier op mens. Omdat de kat zo dicht bij de mens leeft, vind ik het belangrijk te weten wat de gezondheidsrisico's zijn en hoe we de risico's kunnen verminderen/voorkomen.

Nelly Pool

Vanaf dat ik een jaar of acht was, wilde ik dierenarts worden en vanaf dat ik een jaar of 13 was, heb ik meegelopen met dierenartsen. Na het behalen van mijn Vwo-diploma en na één jaar uitgeloot te zijn, kon ik eindelijk aan de leukste studie die er is beginnen. Helaas heb ik die studie niet afgerond, sinds een paar jaar ben ik er achter dat dat waarschijnlijk komt omdat ik gewoon nog nooit in mijn leven heb geleerd hòe ik moet studeren. Tijdens mijn studie diergeneeskunde ben ik, door middel van een bijbaantje, in de financiën beland. Hoewel ik gevoel heb voor cijfers, merk ik dat mijn passie ligt bij mensen en dieren. Hoog tijd dus voor een ommezwaai. Ik ben een perfectionist, dus ik heb ervoor gekozen me helemaal op (het trimmen van) katten te richten. (Soms maak ik ook een uitstapje naar het trimmen van konijnen/cavia's.) Katten verdienen een katspecifieke, "dierzame" aanpak. Daarnaast volg ik ook nog de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente via de LOI, ik heb de opleiding kattengenetica gevolgd. Ik popel om nog meer opleidingen te volgen op het gebied van dierenmassage,

(katten)gedragstherapie, etc. En, nee, ik weet nog steeds niet hoe ik moet studeren, gelukkig volstaat meestal het goed opletten in de klas en het één keer goed doorlezen van de lesstof.